Space Engineers Feedback

Multiplayer - Issues
Are you enjoying the Space Engineers multiplayer? -
IDEA VOTES COMMENTS DATE AUTHOR STATUS
0
Votes
Declined
connector problem
the connector works only if both the jumper belong to the same person. (they do not take into account factions). 26/09/0017 21:46


0
Votes
Declined
(un)limited Voting on the Feedback page
So after opening interesting Ideas on atleast 20 pages i now have to see that there is one real enemy for me to face "Sorry you don't have enough voting points" o.O so why not tell me sooner tha... 19/09/0017 12:33


0
Votes
Considered
Bug for New Small Ships (acts like it is connected to a grid when it is not)
Issue happens on most dedicated servers I play on. It happens with newly built ships (normally after a server reboot). It's like the server doesn't recognize that ship completely yet. When you connect... 27/09/0017 06:39


0
Votes
Considered
Buggy passenger seat
when you put a passenger seat backwards on a buggy the controls go inverted when a player sit in it 15/09/0017 18:32


2
Votes
Considered
Cockpits-Toolsbars not retaining link to blocks when built from a blueprint.
The current scheme for linking toolbars to actions still isn't effective. Cockpits, Flight Seats, Button Panels, Sensors, Timers, Airvents all use toolbars. Setting up and programming toolbars wi... 01/01/0018 00:28


3
Votes
Considered
Connectivity Problems causing Pause on join
When people are joining my server, if their ping is too high, instead of just letting them play with a bad ping (like it should, no need to lock them out of the server completely. it may be a bad expe... 21/07/0018 16:42


0
Votes
Considered
Entering or exiting seats or cockpits delayed
After a while, entering or leaving a cockpit takes more and more time. The server sees that the player has entered a cockpit and other players see it as well. It is only the client that doesn't see it... 15/09/0017 08:43


0
Votes
Considered
Multiple npc spawn cause lag
When multiple pirates spawn at once, it cause heavy lag. 05/11/0017 04:15


0
Votes
Considered
Placing Blocks on Dedicated Servers
Whilst i was placing armour blocks on my asteroid base (both heavy and light) i noticed a significant drop in sim speed, from 1.00~0.90 right down to 0.17ish. After a few seconds the sim speed would r... 08/10/0017 18:03


0
Votes
Considered
Switching tools becomes delayed
After a while tool switching becomes delayed. This issue is more evident when bandwidth is limited. 15/09/0017 08:48